Fejring af 100 års jubilæet

Fejringen af 100 års dagen skete på selve dagen, den 9. nov med sammenkomst om aftenen. Her følger nogle billeder derfra i tilfældig rækkefølge, valgt af IT-systemet, derfor lidt uordnet.

Festbord 3. Man ser ved dette bord Annelise og Jens Carl Pedersen og Lillian og Niels Falsig
Festbod 2: Til højre er Arturas og hans far samt Karl Posselt, Broder Petersen, Harald Eis og Helge Sörensen
Festbord 2. Her er venstresiden af samme bord med Ana og hendes mor, Niringa,  samt Monica og Edlef Bucka-Lassen og længst væk og næsten skjult: Ute og Dieter Kröger
Festbord 2, Samme bord fra modsat side: Dieter og Ute Kröger, Edlef og Monica Bucka-Lassen
Festbord 3. : Birgitte og Eivind Palm, samt Dzano Beckovic
Festbord 1. Højresiden: Kaj og Charlotte Elkjær Larsen, Helge og Gitte Andersen. Til venstre Kim Juul Trane og Scot W. Jensen.
Festbord 1: Til højre ses Hubert og Winnie de Blanck, Egon Laugesen, Chr Karstensen og Scot W Jensen. Til venstre: Gitte og Helge Andersen
Festbord 1 igen. Nu har vi fået Vagn Lauritzen og frue med. Det er jo også et højbord!
Festbord 2. Til venstre Helge Sörensen, Harald Eis og Broder Petersen. Til højre Ute Kröger, Edlef og Monica Bucka-Lassen samt Ana. Neringa står bagved.
Formand Helge Andersen overrækker en kurv til Jens Carl Pedersen som tak for en mangeårig indsats som kasserer/foretningsfører. (foto: Neringa)
Den ældste Kaj Elkjær Larsen sammen med de to yngste, Ana og Arturas. Kaj har altid været engageret i at undervide de unge. (foto: Neringa)